En Hyggelig Havefest i Mølby

Dato:17/05-2012
Tidspunkt:14:00 - 24:00
Sted:Legepladsen, Engtoften Mølby
Arrangør:En Hyggelig Havefest

Om godt 3 måneder er der tid til d. 5 Hyggelig Havefest i rækken, og vi må sige den lever op til mottoet, " En succes bliver lettest en tradition". Med omkring 1000 mennesker og et super dejligt vejt i 2011, var det er en kæmpe succes. Så nu er vi godt i gang med at skabe de bedste rammer fra bestyrelsens side så En Hyggelig Havefest 2012 igen bliver en succes, så kan vi kun krydse fingre for at det gode vejr og de feststemte mennesker kommer igen, så det bliver endnu En Hyggelig Havefest 2012 for hele familien.
Vi er meget stolte af at kunne præsentere nok Danmarks "fedeste" radiovært og mest kendte radiostemme. ALEX NYBORG MADSEN TRIO gæster En Hyggelig Havefest og spiller de bedste hit´s som de selv kan lide. Alex Nyborg Madsen har og er DR´s mest brugte stemme de sidste 20 år, og har spillet i diverse sammensætninger af bands. Sidste år turnerede han med Sing Sing Sing med bl.a Sascha Dupont, Ivan Pedersen og Nina Forsberg, så det bliver uden tvivl
det største navn i En Hyggelig Havefest´s tid.
Der udover er der lavet en aftale med THOMAS HELMIG Jam, der ligger meget tæt på den originale, med useende og en fantastisk sang er det meget svært at se og høre forskel, de vil helt sikkert skabe en fest- og syngemed stemning. Det sidste navn der er klar er KINGS OF ROCK
der har trukket fulde huse i Banehuset og mange andre steder, med fantastisk entusiasme og energi på scenen får de folk helt frem til scenekantet ja og nogle gange på scenen, de spiller kendt rock med en kæmpe spilleglæde og fantastisk udstråling.
Og så er vi godt i gang med flere spændende ting som forhåbentlig snart falder på plads til endnu En Hyggelig Havefest.
Der vil igen i år være masser af aktivteter og underholding for børn.
Så sæt kryds i kalenderen den 17. Maj for KUN 50 Kr. børn uder 12 år gratis til 10 timers musik og underholding i hyggeligt samvær.
Vi Ses
Med venlig hilsen
Bestyrelsen


« Tilbage til oversigten