Læskur ved Oksenvad Fodboldgolf
Lagt online den: 23. september 2020

I efter året 2019 blev Oksenvad Idrætsforening tilgodeset af midler fra Borgerbudgettering fra Haderslev Kommune. Projektforslaget gik i sin enkelthed ud på at bygge et læskur i forbindelse med fodboldgolfbanen.

Da byggeprojektet skulle til at starte op i foråret 2020, gik der corona i planerne, så det hele blev skubbet til hen efter sommerferien.

Men lige pludselig gik det stærkt. Først blev der sat funderingssten til de 8 bærende stolper, og weekenden efter gik et lille hold frivillige hjælpere i gang med selve byggeriet. På to dage kom alle stolper og spær op, det meste af beklæsningen kom også på plads og en stor del af taget blev monteret.

I løbet af de efterfølgende par uger blev de sidste ting også ordnet i form af beklædning på forsiden, resten af taget og flis i bunden af skuret. Det nåede lige præcis at blive færdig, så læskuret kunne blive taget i brug i forbindelse Stafet for Livet, som jo i år blev holdt lokalt her ude i Oksenvad. Dagen efter Stafet for Livet blev læskuret også brugt, da Vadstedvej afholdte gadefest.

Som rosinen i pølseende, havde OIF også investeret i nye bordbænkesæt, som blev købt til en fordelagtig pris hos Bygma.

OIF siger endnu en gang tusind tak til alle der var med til at få bygge det nye læskur og få samlet bordbænkesæt. Det er utroligt hvad vi kan, når vi løfter i flok.

Kilde: Oksenvad Idrætsforening


Det færdige læskur med flis i bunden og bordbænkesæt


De første stolper begynder at rejse sig


Så er de første spær også kommet på tværs


Der laves indhak til tværstivere


Man begynder at kunne se hvor det bærer hen


Der kom nogle kraftige byger ind i mellem


Så blev det færdigt!


Der er kamp om at blive først færdig med samling af bordbænkesæt