Arbejdsdag under høj sol
Lagt online den: 30. maj 2021

I lørdags havde OLA inviteret til arbejdsdag på aktivitetscenteret i Oksenvad. Den invitation tog 13 i mod og dukkede op i løbet af dagen for at give en hånd med arbejdet.

Vi startede dagen med kaffe og rundstykker. Til frokost benyttede vi os af det gode vejr til at servere grillpølser og kartoffelsalat under åben himmel.

Listen med arbejdsopgaver var lang, men vi nåede faktisk alle udover to. Dem satser vi på at få bugt med på arbejdsdagen i efteråret, mere præcist d. 18. september.

Vi fik fjernet de tre legehuse, som efterhånden var godt brugte. Det ene tog vi taget og brugte som overdækning til brændestakkene ved vore shelters. De andre to blev hentet og en lokal børnefamilie.

Ved vore shelters fik vi også monteret en svinggrill, så de overnattende gæster kan lave mad på grillen.

De lange bænke ved boldrummet fik nye brædder, da de gamle var godt møre.

Haderslev Kommune havde sponsoreret blomsterengfrø til ca. 150 kvadratmeter. Vi fik lavet to store områder, som blev fræset og efterfølgende blev blomsterfrøene sat i disse arealer bag ved aktivitetscenteret.

Og endelig fik vi monteret en stolpe, så der nu er lukket af for kørsel ned på krolf- og fodboldgolfbanerne fra forsiden af aktivitetscenteret.

I lokalet London i kælderen blev der monteret rullegardiner, så man kan lukke af for solen ved behov.

Det udendørstoilet fik monteret nye toiletter. Disse blev sponsoreret af Oksenvad Idrætsforening. Det var en tiltrængt fornyelse.

Derudover fik det meste af aktivitetscenteret den store rengøringstur. Efter den seneste lange nedlukningsperiode havde der været ro til at få bygget lit ekstra spindelvæv i hjørnerne. De er nu fjernet.

Ovenstående er kun en del af de opgaver, som vi nåede i dagens løb.

OLAs bestyrelse siger tusind tak til alle jer, der kom forbi og gav os en hånd. Der går bare meget nemmere når man er flere om opgaverne.

Kilde: Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter


Frokost under åben himmel


Der var rigelig med grillpølser


Arbejdslisten


Legehuset var ikke længere så solidt uden tag


Her stod en gang to legehuse. De blev løftet op med "rode"


Den nye grillrist ved Shelter Town. Betonen skal lige tørre før den kan tages i brug.


De nye bænke ved boldrummet


Så venter vi bare på at engblomsterne skyder op


En stolpe forhindrer køretøjer i at køre ind på krolf- og fodboldgolfbanerne