Generalforsamling i OIF, LBF og OLA d. 24. juni
Lagt online den: 31. maj 2021

Torsdag d. 24. juni kl. 19.00 afholder Oksenvad Idrætsforening (OIF), Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn (LBF) og Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter (OLA) generalforsamling jf. vedtægterne. På grund af Covid-19-restriktionerne er generalforsamlingerne blevet flyttet fra februar til juni.

Idrætsforeningen
Kom og hør nyt fra idrætsforeningen og få en status for Oksenvad Fodboldolf.

Medlemmer med årskort til Oksenvad Fodboldgolf har stemmeret.

Landsbyforeningen og Aktivitetscenteret
Kom og hør om året der gik. om kåring til Årets Lokalsamfund 2020 og om vores planer for 2021. Vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har ideer og forslag til, hvad vi kan gøre bedre for vores landdistrikt og aktivitetscenter.

Dagsorden kan ses via linket nedenfor.

Forslag, der ønskes behandlet skal i skriftlig form være formanden i hænde senest 8 dage før. Forslag kan sendes til formanden på peter@mller.dk eller aflevers på adressen Tovskovvej 1 i Mølby.

Der er som altid bestyrelsesmedlemmer på valg. I år har vi et bestyrelsesmedlem, som ikke modtager genvalg. Har du lyst til at være med til at angive en retning for enten landsbyforeningen eller aktivitetscenteret, så er vi altid interesseret i at få nyt blod ind i bestyrelsen.

Alle har adgang til generalforsamlingen, dog har kun medlemmer over 18 år stemmeret.

Husk at forny dit medlemskab af landsbyforening for 2021. Enten via MobilePay 68104 eller bankoverførsel til konto 1551 - 3443 650 857. Det koster fortsat kun 100,- for en husstand eller 50,- for et personligt medlemskab. Man kan også købe eller forny sit medlemskab i forbindelse med generalforsamlingen.

Kaffe & Kage
Foreningerne er vært ved lidt kaffe og kage.

Velmødt!

Kilde: OIF, LBF & OLA