Renovering af det lille køkken på OLA
Lagt online den: 19. december 2021

Dorthea Martensens Sommersted Fond og Nordea-fonden støtter Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter med 68.000,-

Bestyrelsen i Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter (OLA) har gennem et lille år arbejdet med en plan om at få renoveret det lille køkken i kælderen på aktivitetscenteret.

I forbindelse med borgerbudgettering for 2021 fik vi en stort tilskud til såvel køkkenprojektet som et nyt projektorlærred i salen "Oksenvad". Projektorlærredet fik vi væsentligt billigere end vi forventede og dermed havde vi en startkapital til køkkenprojektet på næsten 27.000.

Vi har vurderet, at en gennemgribende renovering af køkkenet vil løbe op i ca. 85.000 inkl. penge til nye elementer og hårde hvidevarer.

Så vi manglede derfor fortsat et pænt stort beløb. Sammen med bestyrelsen i landsbyforeningen gik vi derfor på jagt efter støtte i fonde. Vi sendte i første omgang ansøgninger afsted til tre fonde: Albani-fonden, Nordea-fonden og Dorthea Martensens Sommersted Fond.

Allerede midt i november fik en positiv tilbagemelding fra Nordea-fonden om, at de ønsker at støtte projektet med 20.000.

I starten af december fik så desværre et afslag fra Albani-fonden.

Og endelig midt i december modtog vi en brev med posten om at Dorthea Martensens Sommersted Fond ønsker at støtte projektet med hele 48.000.

Det betyder, at vi kan påbegynde renoveringsprojektet af det lille køkken på OLA.

Tusind tak for støtte:
- Haderslev Kommune via Borgerbudgettering 2021
- Nordea-fonden
- Dorthea Martensens Sommersted Fond

Vi ønsker selvfølgelig at inddrage brugerne af køkkenet, så har du konkrete ønsker til det nye køkken, så send dem gerne til formand Peter Horsbøll Møller (peter@mller.dk) snarest. Vi vil forsøge at opfylde alle ønsker, som vi modtager, hvis det er muligt.

Kilde: Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter