Workshop om områdefornyelse i Oksenvad
Lagt online den: 4. maj 2022

Husk nu, at det er på onsdag, d. 11. maj, at arbejdet med områdefornyelsen starter. Det sker - selvfølgelig - på Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter.

Vi starter kl. 18.00, hvor der vil være en sandwich og en vand, mens I vil blive introduceret til aftenens forløb og få lidt inspiration.

Efterfølgende vil vi gennem et par workshops arbejde med de positive og knap så positive sider ved Oksenvad Landdistrikt og her igennem arbejde os frem til en lang række ideer til forbedringer.

Der vil også blive etableret arbejdsgrupper, som vil arbejde videre med grupper af ideer under samme tema.

Tilmeld dig senest 6. maj 2021 via enten:
- E-mail til sikr@haderslev.dk
- E-mail til Peter Horsbøll Møller på peter@mller.dk
- Opkald/sms til Peter Horsbøll Møller på tlf. 29133769

Om områdefornyelsen
Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn har søgt kommunen om at få startet en områdefornyelse i landdistriktet. Dette har kommunens politikere besluttet at imødekomme, hvilket kort sagt betyder, at der er sat midler af til udvikling i området. Denne udvikling skal ske i et samarbejde mellem kommunen og jer, der holder til og bor i området. I arbejdet med områdefornyelsen skal vi sammen finde ud af, hvilke tiltag der skal iværksættes. Det kan for eksempel være nye stier, forskønnelse af pladser, klimatilpasning og kulturelle tiltag.

For at samle lidt tanker om Oksenvad landdistrikt forud for workshoppen, vil vi opfordre dig til at besvare spørgsmålene via dette link: Spørgeskema om Områdefornyelse 2022.

Venlig hilsen

Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn, og Haderslev Kommune

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn