Kom med dit forslag til navn på landdistriktsstien
Lagt online den: 29. januar 2023

Som en vigtig del af vores områdefornyelsesprogram skal der etableres en 28 km lang sti eller vandrerute gennem Oksenvad Landdistrikt. Ruten skal knytte landdistriktets landsbyer bedre sammen og have afstikkere ud af landdistriktet til vores nabobyer.

Men hvad skal vi kalde stien/vandreruten?

Indtil nu har vi brugt arbejdstitlen ”Landdistriktsstien”. Men det er ikke særligt sigende for en sti i vores landdistrikt og dermed kunne stien lige så vel ligge i et af de andre 29 landdistrikter i Haderslev Kommune.

Vi har med andre brug for et navn for den nye vandrerute, som er kendetegnende for en sti gennem vores landdistrikt.

Indsend forslag
Har du forslag til et navn for stien/vandreruten, så send det til formand for landsbyforeningen, Peter Horsbøll Møller inden d. 1. marts. Du kan sende dine forslag på sms, 2913 3769, på e-mail, peter@mller.dk, eller aflevere dem i hans postkasse på Tovskovvej 1 i Mølby. Du er meget velkommen til også at medsende argumenter for dit forslag.

Styregruppen som arbejdede med områdefornyelsen i 2022, er blevet udpeget til at vælge det bedste forslag blandt de indsendte navne til stien. Styregruppen kan dog også forkaste alle forslag, hvis de ikke mener, at der er indkommet et passende forslag.

Forslagsstilleren af det udvalgte navn modtager en købmandskurv fra Min Købmand i Sommersted som tak. Er der flere forslagsstillere til det pågældende navn, vil købmandskurven blive givet til den, der først indsendte navnet.

Det endelige forløb af stien er endnu ikke fastlagt. Her er vi også åbne for forslag.

Læs mere om områdefornyelsesprogrammet via dette tidligere opslag.

Se også: Forslag til landdistriktsstiens forløb

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn


Forslag til stiens forløb


Forslag til stiens forløb


Forslag til stien