Suppebuffet ifm. Spis & Skrid d. 1. marts
Lagt online den: 13. februar 2017

Aktivitetsudvalget har fået et tilbud, som vi selvfølgelig sagde "ja tak" til med det samme.

Allan Hansen fra Oksenvad har tilbudt at lave en suppebuffet til vores næste Spis & Skrid d. 1. marts.
Og ikke nok med det, så har Allan tilbudt at stå for en suppebuffer de næste år også. Planen er, at dette vil blive gentaget den første onsdag i marts.

Her er menuen:
Forretter
- Minestronesuppe med bacon
- Aspargessuppe med kødboller
- Karrysuppe med kylling, ris & ananas
Hovedretter
- Hvidkålssuppe med kødboller
- Løgsuppe med kylling
- Kartoffel/porresuppe med kødboller
- Gullaschsuppe (stærk)
- Guleærter med flæsk og medister
Desserter
- Sødsuppe med sagogryn og pærer
- Hyldebærsuppe med is

Her til serveres ris, kartofler og flutes.

Deltagerne i arrangementet vil få uddelt en stemmeseddel. Den skal man bruge til at stemme på de supper, som man ikke have med til næste års suppebuffet.

Man kan stemme en forret, to hovedretter og en dessert ud. Næste år vil ”tabersupperne” blive erstattet af andre supper.

Eventuelle rester kan købes i 1 liter spande for 20,-. Pengene går ubeskåret til Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter.

Tilmelding til til Spis & Skrid via aktivitetsudvalget:
- Hella Carstens: 2566 7561
- Niels Thekilde: 2323 7585
- Peter Møller: 2913 3769
- Poul Bundgaard: 2460 8729

Kilde: Aktivitetsudvalget