Tak for supper!
Lagt online den: 2. marts 2017

I går mødte ca. 70 mennesker op til Oksenvad Landdistrikts første suppebuffet.

Allan Hansen havde stået i køkkenet og kogt supper hele dagen, så der var supper af en hver slags - næsten. I al fald var der 10 forskellige slags på menuen.

Første tre forretssupper, så fem hovedretssuper og til afslutning 2 dessertsupper.

Deltagerne kunne stemme på de supper, som de mindst brød sig om.

Følgende supper blev stemt ud: Aspargessuppe med kødboller, hvidkålssuppe med kødboller, Guleærter med flæsk og medister samt Sødsuppe med sagogryn og pærer.

De bliver så erstattet af andre supper næste år i marts, når vi gentager suppebuffeten. Det bliver spændende at se hvilke supper, der kommer ind i stedet for.

Efterfølgende blev resterne solgt rub og stub - i alt blev der solgt ca. 35 spande.

Vi siger tusind tak til Allan for indsatsen og den gode idé! Og vi glæder os allerede til næste år!


Arkivfoto (stocksnap.io)


Menuen for suppebuffet