Istandsættelse af fælleslokalet på OLA
Lagt online den: 15. januar 2018

I forbindelse med Borgerbudgettering 2017 blev Landsbyforeningen tildelt 2.500 kr til istandsættelse af fælleslokalet i kælderen på Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter.

Bestyrelsen i Landsbyforeningen trak derfor i arbejdstøjet i weekenden og fandt malergrej og værktøj frem.

I løbet af lørdag og søndag gennemgik fælleslokalet en forvandling. Vi startede med at tage gardiner og den gamle videokasse under loftet ned, hvorefter vægge og dørkarme blev malet i lyse farver og der blev monteret lyskasser i stil med dem, I allerede kender fra gymnastiksalen, på væggene. Døren ind til nabolokalet blev blændet af og tavlen er nu monteret midt i rummet.

Man kan nu skabe en langt mere hyggelig stemning i lokalet ved at slukke for loftsbelysningen og kun tænde for up-/downspots i lyskasserne.

Vi mangler blot at montere 2 plader for at få blændet døren helt af det sker snarest muligt. Derudover er planen også at udskifte nogle af de hvide plader med plader, hvorpå der er printet billeder fra landdistriktet, f.eks. af nogle af vinderne af forskønnelsesprisen.

Stor tak til Lone Mølback og Gunnar R. Hansen for kyndig hjælp og vejledning og selvfølgelig og så en tak til bestyrelsen i Landsbyforeningen for veludført arbejde!

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn