Støt Landsbyforeningen i 2018
Lagt online den: 21. januar 2018

Så er det igen til til at forny medlemskabet af Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn (LBF), hvis du ikke allerede har gjort det, f.eks. i forbindelse med Spis & Skrid i december.

Dit medlemskab gør det muligt for landsbyforeningen af støtte projekter og arrangementer i Oksenvad Landdistrikt.

Kontingent er fortsat kun kr. 50,-/person eller kr. 100,-/husstand. Som medlem af landbyforeningen kan du deltage i de fire årlige fællesspisningsarrangementer, som kun er åben for medlemmer af henholdsvis landsbyforeninge eller Ørsted Boldklub.

Det kan indbetales på konto (Danske Bank): 1551 - 3443 650 857 eller - som noget nyt -
betales via MobilePay: 68104 (Landsbyforeningen for Oksenvad & Omegn). Skriv navn eller adresse på indbetalingen, så vi kan se hvor den kommer fra.

Kontingent kan også betales til et af bestyrelsesmedlemmerne i LBF eller i forbindelse med vore arrangementer.

I 2017 støttede vi blandt andet trykning af årshæftet for Lokalhistoriskforening for Oksenvad Sogn og Omegn og sammen med Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter etablerede vi den nye støjdæmpning med spots i gymnastiksalen på OLA.

Derudover driver landsbyforeningen også vores lokale hjemmeside, oksenvad.dk, med nyheder og aktivitetskalender.

I 2017 arrangerede vi endnu en gang Borgerbudgettering, hvor Haderslev Kommune giver en sum penge til landdistrikterne mod at vi selv sørger for at fordele disse. Der blev uddelt i alt 50.000 til henholdsvis kleinbahnsti i Ørsted via ØB, FodboldGolf via OIF og renovering af fælleslokalet på OLA via LBF.

Vi arbejder lige nu på at få vores nye logoer for såvel LBF som OLA, helt færdige og endelig er der også en ny udgave af Info-folderen klar, se nedenfor.

Har du gang i et projekt, som kommer landdistriktet til gavn, kan du ansøge om støtte til projektet ved at sende en e-mail til formand for landsbyforeningen, Peter Horsbøll Møller, på peter@mller.dk. Vi hører meget gerne fra dig.

Vi takker for ethvert bidrag, som gør at vi kan støtte aktiviterne i landdistriktet.

Se også: Info-folder 2017-12

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn