Fællesspisning med suppebuffet d. 21. februar
Lagt online den: 28. januar 2018

Onsdag d. 21. februar kl. 18.30 er der igen Spis & Skrid.

Allan Hansen serverer denne gang igen en række forskellige supper for os, lige fra forret, over hovedret til dessert.

Menuen i år er:
Forretter
- Minestronesuppe
- Klarsuppe
- Karrysuppe

Hovedretter
- Grønkålssuppe
- Løgsuppe
- Kartoffel/Porresuppe
- Gullaschsuppe
- Champignonsuppe

Dessert
- Citronsuppe
- Hyldebærsuppe

Her til serveres ris, kartofler og flutes.

I husker måske at vi sidste år stemte følgende supper ud: Aspargessuppe med kødboller, hvidkålssuppe med kødboller, Guleærter med flæsk og medister samt Sødsuppe med sagogryn og pærer.

Igen i år får deltagerne i arrangementet en stemmeseddel. Den skal man bruge til at stemme på de supper, som man ikke have med til næste års suppebuffet.

Man kan stemme en forret, to hovedretter og en dessert ud. Næste år vil ”tabersupperne” blive erstattet af andre supper.

Eventuelle rester kan købes i 1 liter spande for 20,-.

Arrangementet er for medlemmer af Landsbyforening for Oksenvad og Omegn og medlemmer af ØB. Medlemskab kan købes på aftenen.

Tilmelding til til Spis & Skrid via aktivitetsudvalget:
- Anne Marie Work: 2371 6490
- Kjeld Holm: 2023 4048
- Niels Thekilde: 2323 7585
- Poul Bundgaard: 2460 8729

Kilde: Aktivitetsudvalget