Ildsjælepris fra Lions Club Vojens gik til Aktivitetsudvalget
Lagt online den: 20. maj 2018

I dag var vores Aktivitetsudvalg inviteret til Pinsemøde ved Tørning Mølle af Lions Club Vojens.

Årsagen var at Lions Club Vojens havde valgt at tildele aktivitetsudvalget Pinsepris 2018 for ildsjæle.

Bestyrelsen i Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn (LBF) havde valgt at indstille aktivitetsudvalget for deres arbejde med at skabe aktiviteter for et bedre fællesskab i Oksenvad Landdistrikt.

Jens Laurids Andersen, Præsident for Lions Club Vojens, læste indstillingen fra LBF op i forbindelse med prisoverrækkelsen:
"Aktivitetsudvalget er ikke valgt af en bestyrelse eller stemt ind af borgerne. De har alle selv valgt at ville gå ind i arbejdet med at få etableret aktiviteter i vores landdistrikt som skal styrke fællesskabet.

Hvert år afholdes fire fællesspisningsarrangementer i vores aktivitetscenter, hvor medlemmer af henholdsvis Landsbyforeningen for Oksenvad om Omegn og medlemmer i Ørsted Boldklub kan komme og spise i hyggeligt selskab til fordelagtige priser. Fællesspisningsarrangmenterne har som oftest over 80 deltagere, både voksne og børn. Aktivitetsudvalget går ikke af vejen for også selv at være med til at lave maden til disse arrangementer.

Aktivitetsudvalget står også bag vores landsbybal i landdistriktet hvor voksne kan mødes til en festlig aften med god mad, underholdning, musik og dans.

For et par år siden afholdte aktivitetsudvalget tillige Åbent Lokalsamfund, hvor 25 foreninger, virksomheder og lokale klubber havde stande, hvor man kunne få et indblik i hvad vores landdistrikt egentligt havde at byde på. Det var en god dag med masser af mennesker og liv i vores aktivitetscenter.
"

Lions Club Vojens havde i år modtaget en del indstillingerne med udnævnelsen af aktivitetsudvalget var sket enstemmigt.

Udover ildsjæleprisen uddeler Lions Club Vojens også Kammeratprisen til en elev eller klub-/foreningsmedlem, der gennem adfærd er en styrkelse af fællesskab og kammeratskab samt værdigt forbillede for andre.

Med prisen fulgte personlige diplomer og en MobilePay-overførsel på 5.000 kr.

Tillykke til Hella, Kjeld, Niels og Poul og tak for det store arbejde I ligger i at få arrangementerne til at køre!

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn


Jens Laurids Andersen, Præsident for Lions Club Vojens, overrækker pris og diplomer


Et samlet billede af alle prismodtagere og indstillere


Fantastik sommervejr til arrangementet ved Tørning Mølle


Med prisen fulgte en MobilePay-overførsel på 5000,-