Borgerbudgettering 2018
Lagt online den: 13. august 2018

Så er det ved at være tid til endnu en gang at tage ide-hatten på og komme med de gode projekter for vores landsdistrikt.

Haderslev Kommune har igen i år stille 50.000 til rådighed for projekter i Oksenvad Landdistrikt. De tidligere år er pengene blevet brugt på vedligeholdelse af lokaler på OLA, shelters ved OLA, renovering af kleinbahn-stien i Ørsted og til en fodboldgolf-bane ved OLA.

Hvilke projekter skal pengene gå til denne gang? Skal vi have et fugleudsigtstårn ved Svanemosen, udsigtsbænke rundt omkring i landdistriktet, blomster ved indkørsel i vore byer eller noget helt fjerde? Disse er blot løse strøtanker og endnu ikke konkrete prtojektforslag, men måske er der nogen af jer, der har lyst til at arbejde videre med nogle af disse?

Efter Spis og Skrid d. 13. september afholder vi et informationsmøde om borgerbudgettering. Vi vil fortælle hvordan man kan få del i pengene. Sidder man inde med ideer, er man meget velkommen til allerede her at fortælle om disse.

Et projektforslag skal beskrives og forslagsstilleren skal være villig til at arbejde videre med projekter, hvis der bliver tildelt penge til projektet. Nedenfor findes en skabelon til beskrivelse af projektet, som blot skal ske på et enkelt A4-ark.

Torsdag d. 25. oktober afholder vi afstemningsmødet, hvor det bliver afgjort hvilke projekter, der får del i pengene.

Se også: Projektide.pdf

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn