Nyt firma i landdistriktet: Holm Outdoor Fitness
Lagt online den: 5. april 2019

Her i foråret 2019 har Charlotte Holm, Oksenvad, etableret sig med firmaet Holm Outdoor Fitness.
Outdoor Fitness går kort fortalt ud på at rykke ud i naturen for at lave styrke- og pulstræning. Vi skal ud og have masser af lys og frisk luft, vi skal genopdage naturen og mærke der er puls.

Naturen har stor betydning for menneskets fysiske og psykiske velbefindende. Ophold i naturen virker afstressende, det styrker vores immunforsvar og udendørs aktiviteter er medvirkende til at øge vores psykiske velvære og humør ikke mindst.

Motion har en sundhedsfremmende betydning for vores velbefindende,. Det er forebyggende og kan have en behandlende effekt på en række fysiske og psykiske sygdomme.

Udendørs motion er i stigning og mange oplever, at dét at træne udendørs er mere motiverende sammenlignet med indendørs aktiviteter. Naturen byder på store variationer i vejr, udfordringer med terræn, kreativitet mv, og derved vil ophold i naturen altid give forskellige oplevelser.

På 3. sæson kører holdet FitnessWalk, som er et gratis arrangement hver mandag aften kl. 18:30 med forskellige startsteder. Disse kan ses i aktivitetskalenderen på Oksenvad.dk. På holdet går vi 5-7 km. i rask tempo og har stop undervejs med styrkeøvelser eller leg. Alle er velkomne i fornuftigt fodtøj og praktisk tøj.

Om onsdagen fra den 24/4 kan du deltage i holdene Outdoor Fitness eller Outdoor Fitness+ og fra lørdag den 27/4 kører morgenholdet Weekend Criss Cross. Holdene kan du læse meget mere om på siden www.holmoutdoorfitness.webnode.dk. Her står alt om hvad holdene tilbyder, pris mv.

Charlottes mission med Holm Outdoor Fitness er, at få folk til at genfinde sig selv i vores travle hverdag. Derfor tilbydes forskellige hold i løbet af ugen, som man kan flexe mellem som det passer ind i éns kalender.

Følg med på facebook på: Holm Outdoor Fitness eller på hjemmesiden www.holmoutdoorfitness.webnode.dk.

Kender I til andre nye firmaer i området, så send gerne et oplæg om firmaet til redaktørerne på oksenvad.dk, så bringer vi meget gerne en omtale af firmaet.