Kæmpe suppebuffet i Oksenvad
Lagt online den: 16. april 2019

Ca. 75 gæster indtog Oksenvad skoles gymnastiksal, da der i sidste uge var fællesspisning med hele 10 forskellige supper på menuen.

Der blev serveret både forretsupper, hovedretsupper og søde dessertsupper. Som de foregående år, skulle 4 supper stemmes ud til fordel for nye supper næste år. Det bliver spændende at se, hvilke supper gæsterne mindst syntes om.

Der blev spist godt af stort set alle supperne og alligevel var der lidt rester som kunne købes med hjem til dagen efter. Overskuddet herfra gik ubeskåret til aktivitetscentret.

Alle gæster blev opfordret til, at hjælpe op med oprydningen da spisningen var vel overstået og 1-2-3 var salen ryddet. Stor tak til alle som gav en hånd med. Og til de friske folk, der trådte til i opvasken skal der også lyde en stor tak. Når alle giver en hånd med, giver det den helt rigtige stemning af fællesskab.

Næste arrangement finder sted den 14/6, hvor vi afholder en aften med grill og fredagshygge. Der til søger vi kokke, som vil stå for maden. Så har du lyst, skal du endelig henvende dig til aktivitetsudvalget:
Hella Carstens - Poul Bundgaard - Jørgen Lundby eller Charlotte Holm.

PS: vi har desværre ingen billeder fra aftenen, men den var hyggelig!

Aktivitetsudvalget ønsker alle en god påske!

Kilde: Aktivitetsudvalget


Arkivfoto fra 2018