Fodboldgolf blev indviet i solskin
Lagt online den: 5. juni 2019

I søndags tog mere end 80 voksne og børn imod Oksenvad Idrætsforenings invitation til at komme og være med til at indvie den nye fodboldgolf-bane ved Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter.

Den var en fin dag med høj sol, taler og masser af bolde på banerne.

I det opsatte telt kunne man komme ind i skyggen og få et stykke kage eller to samt en kop kaffe eller et glas saftevand.

Inden banen blev åbnet holdt Peter Aagaard, kasserer i OIF og Peter Møller, formand for landsbyforening og OLA, et par taler om dette nye initiativ i Oksenvad Landdistrikt.

Formand for OIF, Jan Henriksen, og bestyrelsesmedlem i OIF, Jens Pedersen, trak sløjfen op og gav spillet frit.

Inden spillet begyndte gav Kalle Lindahl os et tilbageblik på de mange fodboldhold der for mange år siden fandtes i Oksenvad. Men som man siger, det er nu historie.

Banen er nu åben og man kan spille på den når man har lyst i tidrummet mellem 9 og 21. Man kan enten betale pr. gang eller tegne et medlemskort for en hel sæson. Prisen for "Pay & Play" er 25 kr for børn under 12 år og 50 kr for voksne. Et sæsonkort kan købes for 100 kr for børn og 200 kr for voksne. Det er halv pris ift. de eksisterende fodboldgolf-baner ved Skodborg og Hejls.

Kilde: Oksenvad Fodboldgolf