Borgerbudgettering 2019
Lagt online den: 31. juli 2019

Så er det ved at være tid til igen at tage ide-hatten på og komme med de gode projekter for vores landsdistrikt.

Haderslev Kommune har igen i år stille 50.000 til rådighed for projekter i Oksenvad Landdistrikt. De tidligere år er pengene blevet brugt på vedligeholdelse af lokaler, lydanlæg, Wi-Fi og nye lamper på OLA, shelters ved OLA, renovering af kleinbahn-stien i Ørsted , dykpumpe til Mølledammen og til en fodboldgolf-bane ved OLA.

Hvilke projekter skal pengene gå til denne gang? Går I ogs savner noget i dagligedagen eller i forbindelse med ture rundt i landskabet? Næste år er 100 året for genforeningen - måske skal vi bruge nogle af penge til noget i den forbindelse? Disse er blot løse strøtanker og endnu ikke konkrete prtojektforslag, men måske kan det give lidt inspiration. Men hold jer ikke tilbage - det kan også være helt andre projekter, der kan få penge.

Efter Spis og Skrid d. 12. september afholder vi et informationsmøde om borgerbudgettering. Vi vil fortælle, hvordan man kan få del i pengene. Sidder man inde med ideer, er man meget velkommen til allerede her at fortælle om disse.

Et projektforslag skal beskrives og forslagsstilleren skal være villig til at arbejde videre med projekter, hvis der bliver tildelt penge til projektet. Nedenfor findes en skabelon til beskrivelse af projektet, som blot skal ske på et enkelt A4-ark. I kan også få projektide-dokumentet, som et MS Word dokument ved at kontakte Peter Møller på peter@mller.dk.

I løbet af oktober afholder vi afstemningsmødet, hvor det bliver afgjort hvilke projekter, der får del i pengene.

Se også: Projektide-dokument

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn