Borgerbudgettering 2019: Informationsmøde
Lagt online den: 1. september 2019

Haderslev Kommune har vedtaget igen i 2019 at stille 50.000 til rådighed for projekter i Oksenvad Landdistrikt - og de øvrige landdistrikter i kommunen.

I forbindelse med Spis & Skrid torsdag d. 12. september afholder vi et informationsmøde om borgerbudgettering. Vi forventer at starte informationsmødet omkring kl. 19.30.

Vi vil fortælle mere om, hvad man skal gøre, hvis man gode ideer til projekter, som vi kan bruge pengene til. Der vil også være tid til at fortælle om projektet, hvis man allerede har et.

Det er vigtigt at pointere, at forslagsstilleren skal være klar til at arbejde videre med og gennemføre projektet efterfølgende. Man er selvfølgelig velkommen til blot at foreslå projekter, men det bør ske i forbindelse med informationsmødet. Vi kan så se, om der er andre, der har lyst til at være med til at gennemføre projektet.

Informationsmødet afholdes som nævnt i forbindelse med Spis & Skrid. Du er velkommen til at deltage i informationsmødet uden også at deltage i fællesspisningen, men det kunne være hyggeligt om du også kom til spisningen.

Der er kaffe og kage i forbindelse med informationsmødet.

Afstemningsmødet afholdes d. tirsdag, d. 29. oktober kl. 18:00

Velmødt!

Se også: Info-folder om Borgerbudgettering 2019

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn