Stafet for Livet 2019 - brev til deltagerne
Lagt online den: 4. september 2019

Der er kommet en del nye deltagere de sidste par dage og også en række nye sponsorer. Vi er oppe på 56 deltagere og vi har netop rundet 17.000 kr.

Det er vi rigtigt glade for.

Anette Kjær har sendt et brev ud til deltagerne i årets Stafet for Livet, hvor hun skriver:

Nu nærmer sig tiden, hvor stafetten går i gang. Det er jo helt fantastisk, at vi har fået samlet så mange deltagere, og jeg glæder mig til at se jer alle til et dejligt og hyggeligt døgn i Damparken i den gode sags tjeneste.

Vedhæftet finder I tidsplan, teltplan og ordensregler.

Jeg har forsøgt at lave tidsplanen, så jeg så vidt muligt har efterkommet alles ønsker. Skulle det være helt skævt for nogen, så skriv venligst til mig på anetteikjaer@gmail.com, så finder vi ud af det.

Mange har tilbudt at gå 2 til 3 timer. Det har ikke været nødvendigt at gøre brug af dette særlig mange gange, da vi er blevet så mange deltagere. Men man er selvfølgelig velkommen til at gå alle de runder, som man har lyst til. Alle runder tæller. Der findes 2 ruter, en rundt om Inderdammen på ca. 1 km og en som går ud over Damhalvøen på ca. 2 km.

Rundesponsor er i år Flemming Kjær, som donerer 2 kr. pr. km. vi går/løber.

Derudover har Øster Lindet El-Service ApS, Sørensen Byg ApS, P. Lindberg A/S, Svend Petersen Aps, Sommersted Tømrer- og Snedker, Helle og Jørgen Rosenberg, Kit Nissen, Familien Birkelund samt Karen Boesen og Erwin Jessen støttet vores hold med donationer. Mange tak for alle de gavmilde donationer, som selvfølgelig går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Tak også til Min Købmand i Sommersted, som har givet os gode priser på drikkevarer og frugt.

Også tak til Jer som har tilbudt at bage kage eller boller og tage et par kander kaffe med. Skulle der være et par stykker mere, som har lyst til bage, så tager vi gerne imod J

Fra kl. 21.30 til 22.30 vil der være lys ceremoni, hvor al aktivitet indstilles og ingen går/løber i dette tidsrum.

Mødested er vores telt, som ligger på teltplads nr. 27 (se vedhæftede teltplan). I teltet byder vi på lidt godt til ganen. Vi ligger tæt ved scenen og madteltet.

Du må også gerne tage mad og drikkevarer med i teltet.

Det kan godt blive lidt koldt i aften- og nattetimerne, så hvis du skal være der på de kolde tidspunkter, så husk et varmt tæppe og evt. en lommelygte.

Der er også år en del fokus på sikkerheden. Alle informationer og instrukser vil blive hængt op i teltet.

De praktiske oplysninger kan findes her: stafet for livet, praktisk information.

I kan også med fordel downloade Stafet for Livets App, hvor alle informationer kan findes.

Program for stafetten finder du her stafet for livet, program.

Det var vist alt for nu. Glæder mig til at se Dig. Hvis der er nogen spørgsmål, så kan du kontakte mig på mail anetteikjaer@gmail.com.


Der er stadig plads til flere. Både deltagere og sponsorer er fortsat velkomne. I kan tilmelde jer via Oksenvad Landdistrikt hos Stafet for Livet.

Se også: Tidsplan, teltplan og ordensregler

Kilde: Stafet for livet - Oksenvad landdistrikt