Generalforsamling i OIF, LBF og OLA d. 27. februar
Lagt online den: 2. februar 2020

Torsdag d. 27. februar kl. 19.00 afholder Oksenvad Idrætsforening (OIF), Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn (LBF) og Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter (OLA) generalforsamling jf. vedtægterne.

Idrætsforeningen
Kom og hør nyt fra idrætsforeningen og få en opdatering på planerne for fodboldolf-banen.

Landsbyforeningen og Aktivitetscenteret
Kom og hør om året der gik og om vores planer for 2020. Vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har ideer og forslag til, hvad vi kan gøre bedre for vores landdistrikt og aktivitetscenter.

Dagsorden kan ses nedenfor.

Forslag, der ønskes behandlet skal i skriftlig form være formanden i hænde senest 8 dage før. Forslag kan sendes til formanden på peter@mller.dk eller aflevers på adressen Tovskovvej 1 i Mølby.

Der er som altid bestyrelsesmedlemmer på valg og har du lyst til at være med til at angive en retning for enten landsbyforeningen eller aktivitetscenteret, så er vi altid interesseret i at få nyt blod ind i bestyrelsen. Men vi vælger ingen ind, som ikke har interesse i at komme ind i bestyrelserne.

Alle har adgang til generalforsamlingen, dog har kun medlemmer over 18 år stemmeret.

Husk at forny dit medlemskab af landsbyforening for 2019. Enten via MobilePay 68104 eller bankoverførsel til konto 1551 - 3443 650 857. Det koster fortsat kun 100,- for en husstand eller 50,- for et personligt medlemskab. Man kan også købe eller forny sit medlemskab i forbindelse med generalforsamlingen.

Kaffe & Kage
Foreningerne er vært ved lidt kaffe og kage.

Velmødt!

Se også: Dagsorden: Generalforsamling LBF og OLA

Kilde: OIF, LBF & OLA
Arkivfoto fra generalforsamlingen i 2019