Foreninger
Ret oplysningerne?

Navn:Cykelklubben Bedst i Medvind - Landevej & MTB
Adresse:Vadstedvej 21, Oksenvad
Postnr. & by:6560 Sommersted
Telefon:53 80 60 48
E-mail:c.j.holm@hotmail.comVelkommen til Cykelklubben Bedst i Medvind – Landevej & MTB

Cykelklubben består i al sin enkelthed af en landevejsgruppe og en MTB-gruppe. Derudover satser vi på, at der i løbet af forår 2015 oprettes et landevejsmotionshold.

- Landevejsholdet træner tirsdage kl. 18, fredage kl. 16:30 og søndage kl. 10. Mødested: Lerte Krolfklub, Lertevej 7.

- Landevej Motionshold starter træning 7. april. Der køres 20 km første gang, med et gennemsnit på 18-20 km/t. Forudsætter at der findes holdleder hertil! Mere info følger.

- MTB-holdet har terrængående dæk og træner derfor året rundt. Der trænes tirsdage kl. 18 og søndage kl. 10. Mødested: Vadstedvej 21, Oksenvad.

Cykelklubben er organiseret under Ørsted Boldklub og det er også hertil der skal indbetales kontingent. Medlemsskabet koster kr. 100,-/år og følger kalenderåret.
Konto 3443/16783315 bedes benyttet med angivelse af navn og ”Landevej” eller ”MTB”. Eller kontant til én af holdlederne.
Herefter sendes mail med oplysning om navn, adresse, mobilnr og mailadresse til c.j.holm@hotmail.com. Derefter kan medlemskort udleveres.
I medlemsskabet er der bl.a. aftalt rabatordning med Ribe Cykellager og Dania Bikes i Rødekro.

Al cykling foregår på eget ansvar, efter gældende færdselsregler (gælder også i skoven!) og ALTID med cykelhjelm! MTB skal derudover altid medbringe kopi af sygesikringskort som ligger på et sted der er let at finde og en mobiltelefon.

Vel mødt!

Kontaktpersoner
Landevej - Peter Thomsen, tlf. 2929 9464
MTB - Charlotte Holm, tlf. 5380 6048

Se også Facebookgruppen: Cykelklubben Bedst i Medvind - Landevej & MTB