Foreninger
Ret oplysningerne?

Navn:Holm Outdoor Fitness
Adresse:V/Charlotte Holm, Vadstedvej 21, Oksenvad
Postnr. & by:6560 Sommersted
Telefon:53806048
E-mail:C.j.holm@hotmail.com
Website:www.holmoutdoorfitness.webnode.dkFITNESSWALK:
Vi går i et frisk tempo (ca 5,5-6km/t) og har nogle stop undervejs hvor vi laver fitnessøvelser således at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem. Vi bruger egen kropsvægt, natursten, træstammer mv. Hav praktisk tøj på som du kan røre dig i og som gerne må blive beskidt. Handsker kan være en fordel. Det koster ikke noget at deltage og tilmelding er ikke nødvendigt. Du dukker bare op de dage du kan deltage. Holdet kører hver mandag i sommerhalvåret til udgangen af september. I Aktivitetskalenderen her på hjemmesiden, kan du følge med i hvor vi har startsted de forskellige mandage. Jeg glæder mig til at se dig! Følg evt med på fb-siden: Holm Outdoor Fitness eller på hjemmesiden.

NYT I 2019:OUTDOOR FITNESS
Nu tilbydes outdoor fitness i Oksenvad. Træningen består af styrkeprægede øvelser såsom løft, kast, skub og træk og med elementer af konditionstræning. Undervisningen er tildels præget af crossfit.

Er du ikke i topform, men synes du alligevel godt, at du vil udfordres så kan du sagtens deltage på holdet. Husk blot, at du altid selv sætter grænsen for hvor langt du vil/kan gå i træningen. Der findes altid alternative øvelser, så der er garanteret også noget for dig at komme efter.

Det koster 300 kr at deltage fra april til og med juni, og igen 300 kr fra august til midt oktober. Men du får hele sæsonen for 550 kr. hvis du betaler på én gang.

Send mail for tilmeldingen - se mere på hjemmesiden.