Nyhedsbrev til Landdistrikterne
Lagt online den: 14. maj 2024

Nyhedsbrev til dig, der interesserer dig for, hvad der sker i lokalsamfundene.

Kære borgere i landdistrikterne

I Land- og Byudviklingsudvalget er vi rigtig glade for, at vi har fået startet områdefornyelser op i Nustrup Sogn og Gram by. Vi vil gerne takke for det store engagement i de to lokalområder, så vi sammen kan få skabt gode og holdbare løsninger. Sønderballe og Oksenvad landdistrikter er i samarbejde med kommunen allerede godt i gang med at gennemføre områdefornyelse i deres lokalområder.

Udvalget vil også gerne sige tak for ansøgningerne til landdistriktspuljens første runde i år, som vi behandler i udvalget i juni. Flere landdistrikter er også allerede godt i gang med årets borgerbudgettering, og vi håber på, at mange borgere har lyst til at involvere sig, komme med forslag og deltage i afstemningen om, hvilke projekter der skal gennemføres i deres lokalområde.

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt kommer til Haderslev Kommune 16. august 2024. Husk, at I i den forbindelse kan søge udvalgets aktivitetspulje senest 14. maj. Puljen skal opmuntre til aktiviteter i landdistrikterne på selve dagen og samtidig styrke lokale fællesskaber. I kan læse mere om, hvordan I søger puljen inde i nyhedsbrevet.

Venlig hilsen

Land- og Byudviklingsudvalget

Emner i nyhedsbrevet:
- Søg penge til jeres aktivitet når Postnord kommer forbi
- Gå værter / Oplevelse i naturen
- Bliv gå vært - efterår 2024
- Conventus - husker I at opdatere!
- Liv i det blå og liv i det grønne - mere liv i hele Haderslev Kommune
- Søg Realdania - "Samlingskræft"

Læs nyhedsbrevet via linket nedenfor

Kilde: Nyhedsbrev til Landdistrikterne fra Haderslev Kommune