Oksenvad sogneudflugt 12. juni
Lagt online den: 2. juni 2024

Turen går til Sønderborg – Augustenborg og Trøjborg

Afgang: Oksenvad Skole kl. 8.30, Mølby kl. 8.35 og Ørsted Gl. Købmandsgård kl. 8.45. På vej til første destination vil vi få formiddagskaffe og medbragt bolle ved bussen.

Turen går til Sønderborg Slot, hvor vi skal se slottet og fornemme slottets historie. Der bliver god tid til at gå på opdagelse i udstillingen og resten af slottet i det tem-po, der passer den enkelte. Der udleveres oversigtskort og pjece over slottet ved ankomsten.

Herefter går turen til Fjordhotel Augustenborg, hvor vi skal spise middagsmad og dessert. Forhåbentlig med en dejlig udsigt over vandet (drikkevarer er for egen regning). Når vi har overstået middagen i ro og mag, går turen videre vestpå.

Målet er Trøjborg Hovedgård og Trøjborg Slotsruin beliggende ved Visby syd for Bredebro. Her er tale om både nyt og gammelt. Hovedgård er en økologisk drevet landbrugsejendom med over 400 køer og 750 ha jord. Slotsruinen er fra 1300-tallet og har været Valdemar Atterdags slot. På Hovedgård er der selskabslokaler, hvor vi skal have eftermid-dagskaffe inden turen går hjemad. Forventet hjemkomst er kl. 17.30.

Prisen for turen er 250 kr. pr. person plus evt. drikkevarer ved middagen. Betaling foregår i bussen med kontanter eller mobilepay – dog betaler man selv for drikkevarer på restauranten.

Det er muligt at betale forud på MobilePay nummer 23 41 30 20 (til vores regnskabsfører Hans Erik Jepsen)

Tilmelding (først til mølle) senest 4. juni kl. 12.00 til:
- Henning Toftegaard tlf. 40834853
- eller Gudrun Svennesen tlf. 26704305
(helst SMS – navn og antal).

Se også: Sogneudflugt 2024

Kilde: Oksenvad Menighedsråd