Foreninger
Ret oplysningerne?

Navn:Cykelklubben Bedst i Medvind - Landevej & MTB
Adresse:Lertevej 13, Lerte
Postnr. & by:6560 Sommersted
Telefon:5137 0864
E-mail:uwe@lerte.dkVelkommen til Cykelklubben Bedst i Medvind – Landevej & MTB

Cykelklubben består i al sin enkelthed af en landevejsgruppe og en MTB-gruppe. .

- Landevejsholdet træner tirsdage kl. 18 og søndage kl. 09:00 eller 10:00. Opslag på Facebook. Mødested: Lerte Krolfklub, Lertevej 7.
- Landevej Motionshold starter træningen hvert år i begyndelsen af marts måned afhængig af vejrforholdene. Der køres 30-40 km første gang, med et gennemsnit på 20-25 km/t på lig landevej. Mere info kan følges på facebooksiden for BIM.
- MTB-holdet har terrængående dæk og træner derfor året rundt. Der trænes tirsdage kl. 18 og lørdage kl. 9. Mødested: OLA, Øster Lindetvej 5, Oksenvad. Opslag om ture via Facebook

Der kører årligt en flere dages tur i BIM racer. Tidligere har man cyklet til Berlin, Amsterdam, Danmark rundt og i de sidste par år til Harzen.

Cykelklubben er organiseret under Ørsted Boldklub og det er også hertil, der skal indbetales kontingent. Medlemsskabet koster kr. 200,-/år og følger kalenderåret.
Konto Frøs Sparekasse 9740 0003868818 bedes benyttet med angivelse af navn og ”Landevej” eller ”MTB”. Eller kontant til én af holdlederne.
Herefter sendes mail med oplysning om navn, adresse, mobilnr og mailadresse til uwe@lerte.dk.
Medlemsskabet giver an aftale med New Bike i Vejen, hvor vi får rabat på alle cykeldele. Desuden er der mulighed for at låne en Garmin cykelcomputer, tagbærer til cykler o.a. hos Uwe Jensen

Al cykling foregår på eget ansvar, efter gældende færdselsregler (gælder også i skoven!) og ALTID med cykelhjelm! MTB skal derudover altid medbringe kopi af sygesikringskort som ligger på et sted, der er let at finde og en mobiltelefon.

Vel mødt!

Kontaktpersoner
Landevej - Uwe Jensen, tlf: 5137 0864
MTB - Bent Todsen, tlf: 2345 2656

Se også Facebookgruppen: Cykelklubben Bedst i Medvind - Landevej & MTB